Välkommen. Strollo & Co består av Tobias Strollo, Art Director, och en grupp samarbetspartners inom kommunikation & design. Tillsammans med Websearch pro i Nepal bygger vi användarvänliga och effektiva webbplatser, med en strävan mot ett hållbart samhälle.

om tobias strollo

Tobias Strollo arbetar med hela kedjan från koncept och interaktionsdesign till grafisk form, eller med kundens önskade delar. Han har en lång och bred bakgrund inom kommunikation och design med tvärvetenskaplig examen från Stockholns Universitet och designstudier på Beckmans. 

Med specialinriktning på användargränssnitt har Tobias jobbat som lärare i just detta, bland annat på Berghs i Stockholm.Tobias Strollo var tidigare en av delägarna i webbyrån Oktopod som köptes upp av varumärkesbyrån Grow. Sedan 2006 driver Tobias Strollo webbyrå i egen regi i Stockholm där han bor med fru och två barn. 

om Websearch pro

Websearch fokuserar på att utveckla IT-tjänster som bidrar till ett hållbart samhälle. Websearch har en bred teknisk kompetens och programmerar allt från enklare WordPress-webbar till mer komplexa lösningar i PHP, Dot.Net och för Iphone/Android.

Målsättningen med WebSearch är att skapa bra arbetstillfällen för unga personer i Nepal och att få fler högutbildade ungdomar att stanna kvar i landet. (Brain-Drain är ett stort problem i Nepal)

WebSearch ägs och drivs av Fair Enterprise Network AB och den svenska entreprenören Björn Söderberg som belönats med Göteborgspriset för hållbar utveckling för sitt arbete att bygga företag i Nepal som kombinerar hållbarhet och lönsamhet.

websearch scholarship

Websearch har en stipendiefond för ambitiösa, talangfulla ungdomar som inte har råd att läsa på Universitet. Fondens stipendier bekostar studierna på ett av landets bästa Universitet och ungdomarna blir dessutom adepter i ett mentorskapsprogram som drivs av programmerare på WebSearch. Efter studierna anställs de i WebSearch.

fler vi samarbetar med

Redaktörerna

Redaktörerna bygger varumärken och företagskulturer med bland annat tidningar, nyhetsbrev och webbplatser. Tillsammans har vi gjort flera webbprojekt, 0ch har så gott som ständigt en dialog om nya samarbeten.

mobilwebb

När mobilnärvaron i allt högre grad utgörs av mobiltelefoner, är det väldigt viktigt att anpassa webben för det. Mobilwebb har hittat sin spjutspetskompetens, och är mycket duktiga på det de gör.

carin brink

Carin är en duktig och prisbelönt copy som inte bara har bra koll på språket, utan är även ett ess på att anpassa det för webben.

zoopeople

Ett fantastiskt frilansnätverk där det sitter många otroligt duktiga formgivare, fotografer mm. Även huvudkontor för Strollo & Co.