ONZO Catering

Onzo är ett catering- och eventföretag som klarar av att göra allt från små exklusiva privatfester till stora event och invigningsfester för Stockholm Stad.

Strollo & Co levererade en responsiv sökordsoptimerad webbplats till Onzo, som är lätt att uppdatera själv vid behov. Samarbetet växte när webbplatsen utökades med en bild-blogg, samt ett nytt och smidigare kontakt- och bokningssystem.

Strollo & Co gjorde

Informationsarkitektur
Användargränssnitt
Grafisk design
Html/css
WordPress
comma

Det var otroligt lätt att arbeta med Tobias – tydlig och enkel struktur. Bra tidsplan med flera små deadlines. Högt i tak vilket gjorde att alla vågade ta ut svängarna. Arbetet med hemsidan var lustfyllt och ingen fråga var för dum.

Tobias lyssnar bättre än man märker, är mycket lyhörd och förstår verkligen kundens behov. Han lägger mycket arbete på att underlätta arbetet på den framtida hemsidan och löser problem som man inte ens frågat om på ett lysande sätt.

Jag kan lätt lära ut och förklara för mina medarbetare hur man ändrar på hemsidan och hur den är uppbyggd. Trots att ingen av dem har någon erfarenhet av att utföra ändringar i en hemsida. Vi är mycket nöjda med resultatet.

Mi Winter, Koordinator ONZO

Tidiga skisser

För Onzo catering handlade det mycket om att bygga en webbplats som på ett tydligt sätt lyfter fram deras breda utbud – och på flera olika sätt komma i kontakt med företaget. Här har vi börjat strukturera innehållet, och titta på användargränssnittet för första sidan.