Vi är en effektiv och skalbar webbyrå som gör det vi älskar – kommunikation som kommunicerar viktiga saker. Vår erfarenhet och våra hållbara samarbeten gör oss briljanta – tillsammans med dig som kund.

Stabil nätverksbyrå för en hållbar värld

Strollo & Co är en liten byrå med långa samarbeten inom ett stort, kompetent nätverk. Det ger oss flexibiliteten och styrkan som krävs för ditt digitala projekt. Stort eller litet. Du får en tydlig offert och trygga avstämningar med en och samma person under hela arbetet och vi har en lika tät och nära dialog inom nätverket. Websearch, vår programmeringsbyrå i Nepal arbetar precis som vi med att utveckla IT-tjänster för ett hållbart samhälle. 

Trygg och kreativ arbetsprocess

Tobias Strollo är grundare, projektledare, och UX-designer med lång erfarenhet. Det är honom du som kund pratar med först. Samarbetet inleds sedan med en eller flera workshops för att definiera era behov, utmaningar och ta mål med er nya digitala kommunikation. Vi bygger ett nätverk och är tydliga, flexibla och tillgängliga för dig genom hela processen.

Fem skäl att välja Strollo & Co

  • Vi är en stabil webbyrå som jobbar långsiktigt
  • Vår skalbara organisation är smart och flexibel
  • Du får skräddarsydd webb utifrån dina behov
  • Vårt samarbete med Nepal bidrar till en hållbar värld
  • Du får kommunikation som ger avtryck och resultat