Svensk-Kinesiska Resebyrån

Svensk-Kinesiska Resebyrån AB bildades 1978 och har under åren varit marknadsledande och största arrangör av resor till Kina från de nordiska länderna. Tiotusentals resenärer rest med dem till Kinas alla hörn.

Strollo & Co har samarbetat med Strawberry Hill och levererat en sökordsoptimerad webbplats till Svensk-Kinesiska resebyrån. Nytt koncept och design, tydliga landningssidor, smart filtrering och värdefull information till framtida resenärer har gjort webbplatsen modern och mer användarvänlig.

Vi gjorde

Användargränssnitt
Grafisk design
Informationsarkitektur
Interaktionsdesign
Strategi

Koncept

Svensk-Kinesiska Resebyrån har jobbat med resor till Kina i snart trettio år, och har samlat stora mängder intressant information för kinaresenären. I konceptfasen tog vi fram en del på webbplatsen som vi kallade “Kinaguiden” – där användaren på ett smidigt sätt kan söka information som hjälper denne inför eller under sin resa.

Detta blir även bra sökvärde för webbplatsen vilket gör att den gör mer intressant för sökmotorerna, och med så mycket relevant innehåll får lättare att nå ut till en potentiell målgrupp.

Svensk Kinesiska Resebyrån - webbplats ipad
Svensk Kinesiska Resebyrån - webbplats, mobilvy